Kun kuluva vuosi alkoi, Audi ilmoitti, että se esittelee uuden tai uudistuneen mallin kolmen viikon välein. Väite vaikutti epäuskottavalta, mutta yhtiö tiesi mitä on tulossa.

Ensi vuonna ei jatketa aivan samalla vauhdilla, mutta odotettavissa on yksitoista enemmän tai vähemmän edelleen kehitettyä mallia. Tieto on Periodismo del Motor -medialta, joka näki luultavasti vahingossa Audin vuodesta 2019 kertovan kuvan.

Ennen kuin siirrytään ensi vuoteen, Audi esittelee tänä vuonna vielä yhden uuden mallin, päivitetyn R8:n. Tarkkaa ajankohtaa ei tiedetä, mutta marraskuun lopussa järjestettävä Los Angelesin autonäyttely vaikuttaisi sopivalta vaihtoehdolta.

Mercedes-Benzin A-sarja on ottanut etumatkan Audin ja BMW:n vastaaviin malleihin. BMW esittelee ensi vuonna etuvetoisen 1-sarjan.

Audi vastaa täysin uudella A3 Sportbackilla. Siinä siirrytään käyttämään konsernin MQB-perusrakennetta ja muotoilun voi kuvitella kasvattamalla vähän nykymallin mittoja ja muuttamalla muodot uusimpien Audi-mallien tyylisiksi.

Kuvassa näkyvät A4 ja A4 Avant eivät ole vielä ehtineet kauppoihin päivitetyssä muodossaan. Jostain syystä niitä ei näkynyt Pariisin autonäyttelyssä Audin osastolla, vaikka siellä oli paljon muita tämän vuoden aikana esiteltyjä malleja.

Päivityksen on saamassa myös Q7, jonka on vastattava täysin uuden BMW X5:n ja Mercedes-Benz GLE:n heittämään haasteeseen uudistuneilla muodoilla ja varustelun lisäyksillä. Uudistuksen yhteydessä Q7 saa varmasti tekniikkaa, joka on otettu käyttöön uusissa A8- ja Q8-malleissa.

Dieselmoottoreissa siirrytään varmaankin 48 voltin sähköjärjestelmää käyttäviin kevythybrideihin.

Suuri osa Audin ensi vuoden uutuuksista on eri mallisarjojen suorituskykyisimpiä versioita. Audi A6-mallisarja kasvaa A6 Allroadilla, S6:lla ja RS6 Avantilla. Myös A7 saa rinnalleen urheilullisemmat S7:n ja RS7:n.

Merkittävä lisä Audin mallistoon on toinen sähköauto, joka on e-tron Sportback. Se tarjoaa urheilullisemman vaihtoehdon katumaastureiden sarjaan kuuluvan e-tronin rinnalle.