Wacom Bamboo Fun

Wacom on esitellyt toisen sukupolven Bamboon -piirtopöydät, joissa hyväksi havaittu kynäteknologia yhdistyy kahden sormen multi-touch toimintoon.

Sormen kosketus uudella Bamboo-piirtopöydällä valitsee kuvakkeen, avaa valikon ja käynnistää sovelluksen. Lisäksi kahdella sormella voi kiertää ja käännellä kuvia tai asiakirjoja, selata valokuva-albumeita, esityksiä, blogeja tai Excel-taulukoita, sekä suurentaa ja pienentää valokuvia, karttoja tai mitä tahansa kohteita.

Tarkempaa työskentelyä varten otetaan esiin kevyt ja ilman paristoja toimiva kynä, jonka avulla moni on päässyt eroon hiirikyynärpäästä ja kipeytyneistä hartioista.

Uudet Bamboo -piirtopöydät ovat tyylikkään ohuita (8,5 mm), joten ne sopivat ihanteellisesti mille tahansa työpöydälle. Uutta on myös piirtopöydän oikea- ja vasenkätisyys sekä integroitu kynäteline ja neljä ohjelmoitavaa pikapainiketta.

Kaikkien Bamboo -piirtopöytien mukana tulee valmistajan omat Bamboo sovellukset, kuten käsialantunnistusohjelma Bamboo Scribe (ei Bamboo Touch), sekä tehokas Windows online -hakutoiminto Bamboo Explore. Bamboo Fun Pen & Touch piirtopöytien mukana toimitetaan Bamboon omien ohjelmien lisäksi Photoshop Elements sekä ArtRage ja Mediumissa vielä Corel Painter Essentials.

Wacom Bamboo -piirtopöydät toimivat nykyisten Windows- ja Mac- käyttöjärjestelmien, kuten Windows 7, XP, Vista, Mac OS 10.4 ja 10.5 kanssa. Tarjolla viisi eri mallia:

Bamboo Fun Pen & Touch A6-kokoisena ja hopeanvärisenä (CTH-461-EN) alle 100 eurolla

Bamboo Fun Pen & Touch Medium A5-kokoisena ja hopeanvärisenä (CTH-661-EN) alle 200 eurolla

Bamboo Pen & Touch mustana (CTH-460-EN), toimii sekä kynällä että kahden sormen kosketuksella, hinta alle 90 euroa

Bamboo Pen mustana (CTL-460-EN), toimii vain kynällä, hinta alle 60 euroa

Bamboo Touch mustana (CTT-460-EN), toimii vain sormella, hinta alle 70 euroa.

Lisätietoja saa valmistajan englanninkielisiltä internet-sivuilta.

Wacom Bamboo -mallisto

Wacom Bamboo -pakkaukset