Wacom Intuos Creative Stylus 2

Piirtopöydistään tunnettu Wacom valmistaa myös taulutietokoneen ja älypuhelimen kanssa käytettäviä kosketuskyniä. Tarjolla on neljä mallia joiden hinnat vaihtelevat 20:sta 80:een euroon.

Wacom Intuos Creative Stylus 2 (80 €) soveltuu piirtämiseen, luonnosteluun ja maalaamiseen myös suurta tarkkuutta vaativissa tehtävissä. Hienon kynänkärjen ansiosta yksityiskohdat toistuvat viimeistä piirtoa myöten. Varteen sijoitettuun kahteen näppäimeen voi määrittää erilaisia pikatoimintoja.

Peräti 2048 paineherkkyystason ansiosta kynä reagoi tarkasti siihen miten lujaa sitä painetaan kosketusnäytön pintaan. Langaton Bluetooth 4.0 -tekniikka mahdollistaa helpon liitettävyyden sekä sovelluksiin että Wacomin lähiaikoina julkaistaviin pilvipalveluihin.

Intuos Creative Stylus 2 on viimeistelty harjatulla alumiinipinnalla ja pehmeällä silikonipinnoitteella. Mustana ja harmaana saatavan kynän voi ladata mukana tulevalla usb-laturilla. Hintaan sisältyy säilytyskotelo, johon mahtuvat kynän lisäksi laturi ja vaihtokärjet.

Intuos Creative Stylus 2 sopii yhteen useiden erilaisten iPad-sovellusten kanssa, kuten Wacomin oma Bamboo Paper sekä muiden valmistajien sovellukset, kuten SketchBook Pro for iPad, ArtRage ja ProCreate.

Wacom Bamboo Stylus Fineline (60 €) on ohutkärkinen kosketuskynä, joka soveltuu vapaalla kädellä kirjoittamiseen, luonnosteluun ja kosketusnäytön hallintaan. Peräti 1024 paineherkkyystasolla ja langattomalla Bluetooth 4.0 -tekniikalla varusteltu kosketuskynä on muotoiltu ergonomisesti. Akku riittää jopa 26 tunniksi, ja sen voi ladata usb-laturilla. Kynän saa hopeanvärisenä, harmaana, sinisenä, oranssina ja pinkkinä.

Wacom Bamboo Stylus duo ja solo -kosketuskynissä perinteinen (30 ja 20 €) kumikärki on korvattu tarkemmalla hiilikuitukärjellä, ja siksi tuntuma on tarkempi ja hallittavampi.

Bamboo Stylus duo on perinteinen kuulakärkikynä sekä hiilikuitukärkinen kosketuskynä yhdessä. Se sopii paperille kirjoittamiseen ja piirtämiseen sekä tablettilaitteen tai älypuhelimen kanssa käytettäväksi. Bamboo Stylus solo on puolestaan kaikesta ylimääräisestä karsittu kosketuskynä hiilikuitukärjellä. Värit ovat hopea ja harmaa sekä säihkyvänsininen, kirkkaanvihreä, aurinkoisen oranssinen ja tyttömäisen pinkki.

Lisätietoja löytää valmistajan englanninkielisiltä kotisivuilta.

Wacom Bamboo -mallisto