Xiaomin mukaan Mi Mixin näytön osuus puhelimen etupinta-alasta on jopa 91,3 prosenttia. Näytön tieltä ovat saaneet väistyä niin perinteinen puhelinkaiutin kuin infrapunatunnistinkin. Vain kameralle on jätetty pieni tila puhelimen alaosassa.

Puhelun vastaanottajan ääni välitetään Mi Mixin omistajan korvaan teknologialla, jota Xiaomi kutsuu piezoelectric ceramic actuatoriksi. Myös näytön peittämisen tunnistava infrapuna-anturi on vaihtunut ultraäänitekniikkaan.

Innovatiivisen näyttöteknologiansa lisäksi myös Mi Mixin muut ominaisuudet ovat vähintäänkin kilpailukykyisiä Applen ja Samsungin lippulaivatuotteisiin verrattuna.

Xiaomi aloittaa puhelimen myynnin Kiinassa 4. marraskuuta. Mi Mix tulee saataville kahtena eri mallina, joista kalliimmassa on 256 gigaa sisäistä muistia ja 18-karaatin kullattu kohokuviointi. Halvempi 125 gigainen malli maksaa noin 3500 ja kalliimpi 4000 juania(470 ja 540 euroa).

Mi Mixiä valmistetaan vain rajoitettu erä pelkästään Kiinan markkinoille, koska puhelimen keraamisen rungon valmistuksen kerrotaan vaativan yksilökohtaista käsittelyä.

 

Oleellista tekniikkaa:

Mitat: 158,8 x 81,9 x 7,9mm

Paino: 209 grammaa

SIM: Dual SIM

Resoluutio: 1080 x 2040 pikseliä

Sisäinen muisti: 128 Gt, 4 Gb RAM tai 256 Gt, 6 Gb RAM

Kamera: Taka 16 Mpx, etu 5 Mpx

Akku: kiinteä Li-Ioni 4400 mAh

 

Kokoa liioiteltu


GSMArena selvitti puhelimen todellisen screen-to-body-suhteen, joka poikkeaa Xiaomin ilmoittamasta. Photoshopin avulla tehtyjen laskelmien mukaan näytön todellinen osuus puhelimen etu pinta-alasta on ”vain” 83.6 prosenttia.

Kuva: GSMArena.com

Kuva: GSMArena.com