New Yorkissa pidettiin kansainvälinen moottoripyöränäyttely, jonka kirkkain tähti oli ehdottomasti Vanguard Roadster. Se oli vielä tutkielma, mutta täysin toimiva ja siis ajettavissa. Pyörässä on hienoa, täysin uutta tyyliä.

Vanguard ei ole lähtenyt seuraamaan Harrikan tai retromaisten cafe racerien tyyliä eikä myöskään viimeisimpiä sporttipyöriä. Sen sijaan roadsteriin on kehitetty persoonallinen, teollinen tyyli, joka poikkeaa kaikesta aiemmin nähdystä.

Vaikka muotoilu on Vanguardin hätkähdyttävin piirre, siinä on myös rakenteellisia oivalluksia. Esimerkiksi moottoria ei ole sijoitettu runkoon, vaan se on kantava elementti. Pakoputkisto on integroitu rakenteisiin ja sen ulostulo on takapyörän navassa. Tablettimaiseen mittaristoon kuuluu myös peruutuskameran näyttö.

Vanguard on vielä täysin vaitonainen pyörän tekniikasta, mutta kertoo aloittavansa Roadsterin valmistuksen. Tulossa on sen rinnalle vielä kaksi mallia, joissa käytetään samaa tekniikkaa. Tuotanto alkaa Brooklynissä (New York) ja hinta on tarkoitus saada painettua alle 30 000 dollarin.