Yhdysvaltain suosituin automalli on Fordin kookas avolava, josta esiteltiin mallivuodelle 2013 uusi Limited Edition.

Tällä kertaa Limited Editionia ei pidä ottaa kirjaimellisesti, sillä se ei Ford F-150:n tapauksessa tarkoita rajoitettua tuotantomäärää. Päinvastoin, Ford myy uuden vain neliovisella Super Crew ohjaamolla varustetun version varmasti mielellään kaikille halukkaille.

Auton erikoiskäsittely alkaa vain tätä mallia varten suunnitelluista 22-tuumaisista kiillotetuista kevytmetallivanteista. Etu- ja takapuskurit, sivupeilien kotelot ja maskin kehys ovat korin väriset, mutta itse maski on kromattu. Ulkonäköön vaikuttavat omalta osaltaan turvallisuuttakin lisäävät ksenonvalot. Tarjolla on vain kolme metalliväriä, punainen, musta ja platina.

Matkalla voi nauttia täydellisestä punamustasta nahkaverhoilusta, ja mukavuutta lisäävät lämmityksellä ja jäähdytyksellä varustetut istuimet. Tunnelmavalaistukseen voi valita mieleisen viidestä väristä ja valoa ohjaamoon tulee myös kattoikkunasta. Peruutuskameraa, MyFordia ja navigaattoria voi seurata keskikonsolin 8-tuumaisesta kosketusnäytöstä

Ainoa Ford F-150 Limitediin saatavissa oleva moottorivaihtoehto on 3,5-litrainen EcoBoost. Ajettavuutta on Limitedissä hiottu urheilullisesti säädetyillä iskunvaimentimella.

Ford F-150-mallien hinnat alkavat 23 000 dollarista (18 500 euroa), mutta F-150 Limitedistä pyydetään yli kaksinkertainen määrä taaloja eli 49 175 dollaria. Se on hivenen vajaat 40 000 euroa, mutta toisaalta hinta ei nouse lisävarusteiden myötä, kun kaikki mahdollinen on autossa vakiona.